Horoscop 16 octombrie 2018. Astrele promit cea mai bună zi pentru o zodie

0
2

Horoscopul din 16 octombrie vă recomandă să profitați din plin de aspectele benefice ale zilei. Astrele promit o zi profitabilă pentru zodii, dar și cea mai bună viață pentru o anumită zodie din horoscop. Cine e norocosul horoscopului zilnic din 16 octombrie 2018.

Horoscop 16 octombrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Relațiile cu străinătatea se pot soldă cu afaceri banoase, mai ales dacă i-ați cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră.

Horoscop sănătate Berbec: Sănătatea dumneavoastră este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacționați mai bine că oricând.

Horoscop dragoste Berbec: Celibatari sau în cuplu, veți avea suficiențe ocazii care să va confirme puterea de seducție.

Horoscop carieră Berbec: Astrele va promit o viață profesională mult mai bună și mai profitabilă de-acum, așadar va puteți urmă liniștiți intuițiile profesionale.

Horoscop 16 octombrie Taur

Horoscop bani Taur: Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin.

Horoscop sănătate Taur: Fugă de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat.

Horoscop dragoste Taur: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește.

Horoscop carieră Taur: Asocierile familiale întemeiate acum se anunța profitabile și corecte pentru toți membrii.

Horoscop 16 octombrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Pregătiți afaceri importante care să va asigure creșterea optimă a câștigurilor care să va scotă din sărăcie.

Horoscop sănătate Gemeni: Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale.

Horoscop dragoste Gemeni: Ziua de astăzi se poate dovedi cea mai romantică pentru dumneavoastră, artistică și plină de inspirație, căci ea marchează aspectul exact între micul benefic Venus, patroană artelor și a frumoaselor sentimente, și visătorul Neptun, care aspiră la o experiență de unire totală.

Horoscop carieră Gemeni: Gândiți pozitiv, sunteți optimiști și sunteți mai dispuși să va implicați în tot felul de proiecte noi.

Horoscop 16 octombrie Rac

Horoscop bani Rac: Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin.

Horoscop sănătate Rac: Odihnă face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze.

Horoscop dragoste Rac: Neptun în viață dumneavoastră dizolvă lent hotarele, acoperind tărâmurile cu nori și ceată, pentru că apoi, în atmosferă de mister pe care singur a plăsmuit-o, să poată aruncă semințele unei alte sensibilități.

Horoscop carieră Rac: Șansa unei promovări este foarte reală, poate că răsplată pentru realizări din trecut, care au primit aprecierea cuvenită.

Horoscop 16 octombrie Leu

Horoscop bani Leu: Ar trebui să ai în atenție preocuparea de a câștiga bani din activitatea pe care ți-ai propus să o demarezi astăzi.

Horoscop sănătate Leu: Fugă de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat.

Horoscop dragoste Leu: Relațiile de familie sunt foarte plăcute, încât va creeza momente deosebit tandre și iubitoare.

Horoscop carieră Leu: Va găsiți în plină expansiune profesională și va bucurați de prestigiu în urmă unor realizări la locul de muncă.

Horoscop 16 octombrie Fecioară

Horoscop bani Fecioară: Se construiește momentul de luna plină când, prin intermediul amicilor dumneavoastră aveți posibilitatea de a atrage noi resurse bănești în afacerea pe care ați construit-o cu membrii familiei.

Horoscop sănătate Fecioară: Aveți nevoie de o dietă neutră și veți avea un tranzit intestinal normal care să va facă să va simțiți bine în pielea dumneavoastră.

Horoscop dragoste Fecioară: Sunteți iubiți de parteneri, apreciați, amicii va cheamă la diferite ieșiri, care se anunța reușite.

Horoscop carieră Fecioară: Drumul către succes va este presărat cu tot felul de situații solicitante, dar pe care le depășiți păstrând limpede în minte țelul pe care vi l-ați propus și etapele atingerii lui.

Horoscop 16 octombrie Balanță

Horoscop bani Balanta: V-au crescut veniturile directe si aveti resurse de a investi surplusul in mod inteligent si aceasta va avea drept rezultat un avantaj material.

Horoscop sanatate Balanta: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Horoscop dragoste Balanta: Cererile de afectiune va solicita mult si de aceea incercati sa le faceti fata cu brio.

Horoscop cariera Balanta: Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.

Horoscop 16 octombrie Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Este un moment prielnic pentru extinderea activităților cu un caracter lucrativ; fiți deschiși la posibilitatea de a reacționa rapid la ocazii ce apăr pe neașteptate, că să va bucurați de câștiguri importante.

Horoscop sănătate Scorpion: Folosind argilă și aloe vera, organismul dumneavoastră va răspunde mult mai bine că de obice la tratamente de detoxifiere.

Horoscop dragoste Scorpion: Dragostea familială este în prim-plan și e bine să cultivați legăturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine și de unitate, ci va vor putea inspiră să îndrăzniți să faceți mai multe cu viață dumneavoastră.

Horoscop carieră Scorpion: Cu puțin efort va puteți remarcă în muncă pe care o prestați prin viziunea dumneavoastră generoasă ori complexitatea cunoștințelor pe care le stăpâniți.

Horoscop 16 octombrie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Ar fi cazul să va ocupați de bani: puteți finaliza o negociere de contract în termeni care va avantajează și va aduc profituri financiare.

Horoscop sănătate Săgetător: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasă pe un maxim de formă trebuie să va ajutați ficatul și plămânii printr-un consum de silimarina în asociere cu sucul proaspăt de citrice.

Horoscop dragoste Săgetător: Aveți o viață emoțională bogată și veți luă o decizie importantă privind existența personală și cea afectivă.

Horoscop carieră Săgetător: Susținuți de o puternică ambiție și de o energie venită din înălțimi, va mobilizați forțele pentru a va realiză proiectele la care sunteți angajați.

Horoscop 16 octombrie Capricorn

Horoscop bani Capricorn: În această zi a lunii, anumite investiții pot crește constant că urmare a bunei dumneavoastre reputații și a unor contracte bune. Bucurați-va pentru șansele care vi se oferă și gândiți-va și la cei mai puțin norocoși.

Horoscop sănătate Capricorn: Folosind argilă și aloe vera, organismul dumneavoastră va răspunde mult mai bine că de obice la tratamente de detoxifiere.

Horoscop dragoste Capricorn: Neptun devine un adevărat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amorțire, înlocuind ordinea existența cu una nouă, apelând la trezirea de conștiință.

Horoscop carieră Capricorn: Va avântați în sus, pe scară ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin și va recomandăm să cereți măriri de salariu

Horoscop 16 octombrie Vărsător

Horoscop bani Varsator: Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte.

Horoscop sanatate Varsator: Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie sa faceti miscare pentru ca enrgia sa nu stagneze.

Horoscop dragoste Varsator: Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru.

Horoscop cariera Varsator: Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.

Horoscop 16 octombrie Pești

Horoscop bani Pești: Atingeți-va de capital și extindeți-va în direcții noi, că să va între sume apreciabile din afacerile mai vechi.

Horoscop sănătate Pești: Aveți o stare mentală bună, aveți o deosebită priză la public și puteți fi de-a dreptul sclipitori în manieră în care va expuneți ideile.

Horoscop dragoste Pești: Vi se accentuează latură simțitoare și puteți să va reindragostiti de partenerul stabil ori, dacă sunteți singuri, puteți întâlni o persoană fermecătoare.

Horoscop carieră Pești: Steaua uluitor de norocoasă va ajută să primiți recunoașterea profesională pe care o meritați sau pentru care ați muncit în șir.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ