HOROSCOP: Trei zodii au o zi foarte bună! Astrologul Neti Sandu a dezvăluit care sunt norocoșii de vineri!

Horoscop Neti Sandu 11 mai 2018: O să le dăm de capăt problemelor de serviciu, după care o să avem grijă și de noi și de ai noștri. Vibrația zilei este 11, număr maestru și o să luăm decizii cu cap.

Horoscopul lui Neti Sandu pentru toți nativii:

BERBEC: Se anunţă un week-end suculent pentru voi, o să vă duceţi pe la chefuri, o să vă plimbaţi, şi o să vă bucuraţi de vechi prietenipe care-i veţi reîntâlni şi de veştile bune pe care vi le dau. Un anturaj feminin, pot fi şi numeroşi tineri care să fie în preajma voastră pentru că va prefera altora şi înseamnă mult pentru voi.

TAUR: O să plecaţi, probabil de azi în plimbare şi o să vă prindă bine să mai vedeţi şi alte peisaje, să povestiţi cu prietenii şi să vă faceţi alţii noi. V-ar prii o cură de aer fresh, să vă mai reveniţi după o perioadă de muncă intensă, c-o s-aveţi iarăşi un tur de forță de luni încolo.

GEMENI: Se pare c-o să dispuneţi de nişte bani şi o să faceți tot posibilul să vă distraţi, să ieşiţi pe la mondenităţi zilele-astea, să vă refaceţi starea de bună dispoziţie. Un anturaj de oameni tineri, poate le pregătiţi copiilor o petrecere pentru mâine, poimâine şi o să fie un boom energetic.

RAC: Poate-o să fiţi convocaţi la un eveniment care o să vă stoarcă de toate resursele creative, dar rezultatul va fi unul foarte bun şi o să vă hrănească, sufleteşte. Poate luaţi legătura cu nişte factori de decizie să semnaţi un act de proprietate, sau ca să vă angajaţi undeva.

LEU: E rost de plecare pe undeva şi o să rămâneţi şi în următoarele zile dacă o s-aveţi bani de cazare şi de masă, altminteri va fi doar un dus-întors, bun şi el. Poate vă duceţi la un eveniment festiv, undevaprin ţară şi or să va-ncante şi drumul şi atmosfera care să fie pe gustul vostru.

FECIOARĂ: Se poate să primiţi un rest de bani şi să vă chivernisiţi banii încât să v-ajungă şi pentru cheltuielile zilnice gospodăreşti şi pentru ieşirile cu ai voştri sau ca să primiţi invitaţi. Se poate să v-ajute cineva cu nişte produse, sau să v-aducă ceva gata preparat şi care să vă scutească de efort şi de bani.

BALANŢA: Întrevederi cu oameni care vă propun afaceri, pot fi şi pe linie de serviciu, dar şi de viaţă particulară şi lucrurile se pot lega frumos, dacă n-o să fiţi prea ezitanţi, cum faceţi voi. E cineva care vă face ochi dulci şi o să vedeţi şi voi în ce măsură oţi fi compatibili.

SCORPION: O să vă ocupaţi şi de treburile de serviciu, dar şi de casă, c-o să vreţi să plecaţi pe undeva şi s-aveţi cât mai mult timp liber de care să profitaţi. Sunt ceva evenimente prin oraş şi o să vă mai intereseze să le treceţi în revistă ca să mai uitaţi de treburile de serviciu.

SĂGETĂTOR: Un răspuns afectiv din partea cuiva despre care credeaţi c-a dat bir cu fugiţii, dar o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi şi care e perspectivă. Poate vă duceţi la munte, la mare, într-o vilegiatura, într-un parc de distracţie, să mâncaţi adrenalina pe pâine.

Horoscop Neti Sandu 11 mai 2018: Cele trei zodii care au parte de distracție
CAPRICORN: Poate organizaţi la voi acasă un grătar, ieşiţi în parcul de-alături la un picnic, şi staţi până noaptea târziu dacă atmosferă o să fie aşa cum vă place vouă. O să puteţi crea o punte – solidă – de legătură cu partenerul de cuplu şi sunt şanse să vă căsătoriţi, sau oricum, s-aveţi o relaţie stabilă.

VĂRSĂTOR: Sunteţi amatori de călătorie, vă iau prietenii într-o escapadă turistică la malul mării, sau să vă duceţi la unul dintre amici acasă, c-o fi ceva de sărbătorit. Sfera amoroasă e activată frumos şi poate fi cineva care să vă facă vreo declaraţie de dragoste, sau chiar o cerere în căsătorie.

PEŞTI: Poate intraţi într-o combinaţie partenerială cu cineva care să muncească la fel de bine ca şi voi şi să vă asiguraţi banii de distracţie, din weekend, printre altele. O să vă-ntretineți cu cineva care vrea să vă convingă să plecaţi în plimbare, chit că vă-ntoarceţi diseară, dar câteva ore tot veţi fi împreună.
sursa:stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *