Horoscop 10 mai 2018. Se anunță lacrimi amare și suferință pentru o zodie

Horoscop 10 mai 2018. Două semne zodiacale vor fi norocoase mâine. Alta va avea o zi mai dificilă. Citește horoscopul pentru zodia ta.

Horoscop 10 mai 2018 Berbec
Nu te simţi bine într-un mediu marcat de tristeţe, lipsuri, boală, probleme. Nu e genul tău să te plângi întruna, aşa cum faci cei din preajma ta, ca atare încearcă să ieşi tu din acel mediu cât mai repede, pentru a nu te influenţa negativ şi pe tine.

Cum tu nu îi poţi ridica pe ei la lumină, măcar tu să nu cobori la nivelul lor sumbru, pentru că sunt prea mulţi iar energia negativă pe care o degajă mult prea copleşitoare. Bine, au probleme, dar de ce trebuie să strice toată atmosfera în jurul lor? Ca atare tu trebuie să fii cel care ia măsuri dacă nu vrei să le calci pe urme. Nu te alătura lor, respinge-i!

Horoscop 10 mai 2018 Taur
Ai aşteptat să dai startul unei acţiuni, dar tot considerai că nu e momentul cel mai potrivit. Acum primeşti de undeva informaţia care te motivează să porneşti pe acel drum pe care l-ai pregătit în detaliu. Consideri că acum deţii toate informaţiile necesare şi că nu mai are rost să aştepţi, dar nu te grăbi la rezultatele finale.

Ia-o pas cu pas, pentru că evoluţia acestui proiect va fi extrem de lentă, după principiul încetul cu încetul se face oţetul.

Horoscop 10 mai 2018 Gemeni
Gândeşte-te bine ce instrumente trebuie să foloseşti pentru a-ţi atinge scopul pe care îl ai acum în minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui în joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborată, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care să te ducă la succesul visat.

Dacă ai ales calea respectivă, nu te abate de la ea, chiar dacă tentaţii vor fi multe, şi foloseşte-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ţi atinge obiectivul. Aşa cere politica acestei acţiuni: să accepţi şi situaţii care nu-ţi plac, să admiţi şi reguli care nu-ţi convin, să faci pact şi cu oamenii pe care-i deteşti, pentru că scopul scuză mijloacele.

Horoscop 10 mai 2018 Rac
Ceva nu a ieşit aşa cum ai fi dorit, dar n-are rost să te cramponezi de acel punct, ci să treci mai departe, căutând altă cale. Detaşează-te de eşecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat cândva, pentru că ai învăţat din toate acestea la vremea respectivă. Toată viaţa faci compromisuri şi înveţi din sacrificii, dar azi ai tendinţa de a le scoate prea mult doar pe acestea în prim plan.

Nu ai făcut doar sacrificii toată viaţa, nu exagera, ai şi fost recompensat din belşug, ca atare nu-ţi mai turna cenuşă în cap şi nu te plânge de cât de mult ai plătit tu în viaţă. Dar şi câte ai câştigat când ai să calculezi?

Horoscop 10 mai 2018 Leu
Ai numai motive de satisfacţie pentru că reuşeşti să aduni alături de tine un grup mai larg de persoane care vor milita pentru un adevăr. Tu deţii argumente forte pentru a obţine victoria, dar mai ai nevoie de un grup de susţinere, pe care poţi să-l formezi în jurul tău.

Apelaţi la fapte concrete, la argumente puternice în favoarea unei situaţii care cere să fie demonstrată. Orice activitate caritabilă, umanitară, care să militeze pentru un scop nobil ţi se potriveşte de minune şi, dacă sunteţi mai mulţi, deveniţi deja o forţă!

Horoscop 10 mai 2018 Fecioară
Ai tendinţa de a intra în panică şi a te comporta ciudat la fiecare încercare a celor din jur de a te motiva sau influenţa să porneşti într-o direcţie. Ţi-e frică de orice pas, vezi peste tot doar inamici şi pericole, deşi nu ai niciun motiv de îngrijorare.

Dacă tu nu ai forţa de a da startul unei acţiuni, alătură-te altora mai dinamici, mai îndrăzneţi care să-ţi deschidă drumul. Tu ai putea sta în umbră, fără să-ţi asumi cele mai grele responsabilităţi, pentru că ceilalţi sunt de data aceasta motorul principal al acestei acţiuni. Dac tot nu eşti tu la cârma acestei afaceri, nu-i influenţa şi pe ceilalţi cu motive de teamă, de stres, de suspiciune. Urmează-i fără să-i împovărezi cu griji inutile.

Horoscop 10 mai 2018 Balanță
Nu se întâmplă nimic ieşit din comun astăzi pentru tine, dar îţi convine de minune lipsa evenimentelor. Aşa te poţi relaxa un pic, te poţi rupe de iureşul în care ai fost prins în ultima perioadă. Greu de crezut că nu vei face chiar nimic astăzi, dar îţi place liniştea care se aşează sau pasivitatea care pune stăpânire pe tine.

Nu te grăbeşti să ieşi din acest calm odihnitor, şi, dacă ai putea, ţi-ai lua chiar o zi de vacanţă, în care să leneveşti, să citeşti, să pierzi vremea făcând… nimic. Nu ai parte de asemenea atmosferă tihnită oricând, deci profită de ea pentru a-ţi reîncărca bateriile la capacitate maximă.

Horoscop 10 mai 2018 Scorpion
Impui respect şi autoritate în faţa celor care îţi apar azi în cale. Mulţi îţi apreciază mintea şi impozanţa, alţii îţi laudă creativitatea sau te privesc ca pe un mentor care îi poate învăţa cum să ajungă la un scop măreţ. Asumă-ţi această imagine cu totul specială în ochii celor care te admiră, pentru că ai putea avea efecte maxime asupra lor.

Prin exemplu personal, prin experienţa ta bogată de viaţă pe care ai ocazia să le-o împărtăşeşti şi lor cu bucurie, aprinzi o lumină de speranţă în mintea unor oameni care îşi caută încă drumul sau le oferi soluţii pe tavă celor debusolaţi. Rolul tău e marcant pentru unii: nu-i dezamăgi!

Horoscop 10 mai 2018 Săgetător
Bucură-te de momentele superbe ale zilei, simte-te bine în pielea ta. Eşti liber să zbori cu gândul sau cu sufletul oriunde doreşti, iar această atitudine deschisă e soluţia optimă pentru a ajunge într-o zonă încântătoare a planurilor tale. Ai numai motive de optimism şi veselie, ca un copil lipsit de griji care lasă lucrurile să evolueze în voia lor.

Nu are rost să te opreşti la fiecare pas şi să-ţi pui întrebări inutile sau să încerci să preiei controlul, pentru că te afli pe vârful unui val care oricum are direcţia sa de înaintare. Lasă-l pe el să te ducă acolo unde vrea şi vei vedea că ţinta finală coincide cu cea a propriilor tale dorinţe. Fii deschis la orice!

Horoscop 10 mai 2018 Capricorn
Eşti în faţa unui nou început şi îl învălui cu optimism, cu încredere în mai bine, cu speranţă că dorinţele tale se vor materializa la capătul acestui drum pe care îl porneşti. Succesul acestuia depinde mult de felul cum iei startul, ca atare înarmează-te cu tot ce poate fi mai bun în tine, promovează această viziune pozitivă şi entuziastă pentru că totul va evolua excelent înainte.

Practic, îţi modelezi singur viitorul şi calea către ţinta cea mai înaltă, cu iubire, cu optimism, cu bucurie, fără a privi înapoi nicio clipă cu resentimente. Îţi spui că totul va fi bine… şi aşa va fi!

Horoscop 10 mai 2018 Vărsător
Chiar dacă acum, pe moment, dai piept cu unele hopuri, nu te lăsa influenţat de ele, ci mergi mai departe cu încredere maximă în reuşita finală. Nicio ascensiune nu e uşoară, ca atare înarmează-te cu mari resurse de energie pozitivă şi de optimism, pentru că eşti pe drumul cel bun către ţelul propus.

Nu renunţa la micile hârtoape de pe parcurs, care nu au alt rost decât de a-ţi pune ţie tenacitatea la încercare, ca să demonstrezi că meriţi pe deplin ceea ce vei obţine la capăt. Dacă te-ai opri la orice fleac, probabil nu vei mai ajunge la scopul cel mare. Cu încredere în tine nimic nu va fi greu!

Horoscop 10 mai 2018 Pești
Nu ajunge doar să aştepţi pasiv ca un vis să ţi se împlinească, ci să-ţi creezi o strategie, măcar la nivel teoretic, prin care poţi ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merită folosite, ai şi relaţii de care te poţi folosi, ai baza acumulată în timp ce îţi oferă informaţia adecvată, deci ajunge doar să sondezi un pic prin bagajul tău de cunoştinţe pentru a găsi calea cea mai potrivită.

Vorbeşte cu alţii despre planurile tale, pentru că s-ar putea să găseşti şi alte persoane care vor acelaşi lucru, şi v-aţi putea uni forţele în acelaşi scop. Comunică, ascultă, împărtăşeşte!
sursa:teotrandafoir.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *