Mihai Voropchievici avertizează: 4 zodii sunt în pragul unor evenimente FĂRĂ PRECEDENT. Dragi Raci…

Horoscop Mihai Voropchievici: Taurii se îndrăgostesc
Cei născuți în zodia Taur au o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros. Până pe 14 aprilie își vor găsi dragostea.

Persoanele care sunt în zodia Taur și încă nu formează un cuplu trebuie să fie gata de găsirea marii lor iubiri. Dragostea bate la ușa lor exact când nu se așteaptă.

Cât despre Berbeci, numerologul Mihai Voropchievici, care a citit în rune, spune că aceștia au nevoie de relaxare. Trebuie să își pună ordine în gânduri, să nu se mulțumească doar cu puținul din viața lor, dar să nici nu exagereze în dobândirea succesului.

Gemenii care își doresc un copil au toate șansele să îl conceapă săptămâna asta. E o perioadă bună pentru cei care vor să își mărească familia.

Racii trebuie și ei să se mai tempereze, să dea la o parte toate fricile, toate grijile. Nu trebuie să facă alegeri bruște, ci să le gândească în detaliu.

Leii au și ei parte de schimbări uriașe. Vor fi puși în fața unor situații complicate, în fața unor momente decisive mai ales în weekend.

Fecioarele află un adevăr care le-ar putea tulbura nițel la finalul acestei săptămâni. Nu au de ales și trebuie să ia o decizie radicală.

Balanțele și Scorpionii au o săptămână în care sunt încurajați să comunice mai mult, să își ia inima în dinți și să mărturisească ce le stă pe limbă.

Săgetătorii schimbă locul
Săgetătorii au toate șansele să facă o schimbare de domiciliu. Sunt încurajați să își mai schimbe locul pentru că altfel se vor crampona destul de mult. Au nevoie de un spațiu nou, de aer proaspăt, de un nou decor.

Capricornii trebuie să dea dovadă de răbdare pentru a obține rezultatele benefice. Nu iese nimic în pripă.

Vărsătorii trebuie să abordeze problemele cu ceva mai multă pozitivitate. Nu de alta, dar au toate șansele să ajungă acolo unde își doresc dacă adaugă un strop de bunătate acțiunilor lor.

Peștii vor da lovitura în această perioadă. Au o perioadă de evoluție fantastică de-a dreptul.

Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Zodii bătut de soartă în luna următoare. Nimic nu le merge bine în luna aprilie!

Aceste zodii vor fi, în luna Aprilie, cele mai ghinioniste şi bătute de soartă. De la serviciu, la iubire şi sănătatee – nimic nu o să le meargă bine. Vezi dacă te afli în acest top şi încearcă să iei măsuri. Care este zodia care ascunde suferinţe mari, dar zâmbeşte mereu? Află ce spun astrele!

Săgetător- horoscop Aprilie 2018
Chiar dacă e mai mereu fericit, Săgetătorul ascunde suferinţe mari. În luna Aprilie, trebuie sa lupte foarte mult pentru a-şi menţine situaţia financiară stabilă, iar atunci când crede că totul îi merge bine, primeşte o lovitură care îi demolează tot ce a construit.

Peşti- horoscop Aprilie 2018
E foarte naiv şi se ghidează în viaţă după ceea ce îi dictează sentimentele. Are tendinţa în luna Aprilie să ia decizii neinspirate şi vede doar ceea ce şi-ar dori să vadă, nu realitatea. Practic, îşi face rău singur. Pentru dragoste, luptă chiar şi când nu mai are nicio şansă.

Gemeni- horoscop Aprilie 2018
În luna Aprilie, nativul acestei zodii e posibil să întâmpine probleme la locul de muncă aşa că ar face bine să fie mai atent. Dacă este în căutarea unui nou loc de muncă, ar fi bine să ştie că această lună nu îţi va aduce mari speranţe, aşa că e mai bine să aştepţi.

Capricorn- horoscop Aprilie 2018
Această zodie nu o să aibă puterea de înţelegere a celor din jur, care îl vor vedea drept o persoană foarte egoistă. Trebuie să încerce să evite neînţelegerile de la serviciu fiind mai atent la greşelile pe care le face. Prima jumătate a lunii Aprilie este caracterizată şi de un amestec derutant de perioade bune şi neplăcute în dragoste.

Balanţă- horoscop Aprilie 2018
Multe lucruri ţin pe loc această zodie. Totul se poate complica după ce prin preajma apare o fostă iubire care îşi revendică dreptul, statutul, iar Balanţa nu ştie ce să facă pentru a o îndepărta. Aceşti nativi vor încerca să-şi caute marea iubire în luna Aprilie, dar fără mare succes, scrie teotrandafir.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*