Andreea Marin i-a spus adevărul fiicei sale. Dureros ce a aflat Violeta! Care e explicația vedetei: „Are dreptul să știe…”:

Ziua de Florii îi amintește Andreei Marin de mama ei, care i s-a stins în brațe când ea era copil și pe care o chema Violeta. Același nume i-a fost pus și ei la botez, apoi vedeta a ales să-l dea mai departe fetiței sale cu juratul de la “X Factor” Ștefan Bănică, Ana Violeta, care acum are 10 ani. Andreea ne-a povestit despre legătura puternică dintre ea și mama ei, continuată în prezent de ea și Violeta.

Libertatea: Ziua de Florii are o semnificație specială pentru familia ta, întrucât tu și Violeta purtați numele de floare al mamei tale. Cum era această sărbătoare în copilăria ta? Cum arătau aniversările la comun: mamă și fiică?

Andreea: Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moștenit, Andreea Violeta mă numesc, și l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta. Îmi amintesc duminicile de Florii din copilărie, când prin tradiție mergeam cu părinții într-o pădure din apropierea orașului Roman, unde m-am născut, și era o bucurie să culegem violete, dar și brândușe și ghiocei. Iar masa în familie, de Florii, avea acea energie pozitivă a începutului de primăvară, iar soarele parca avea mai multă putere și o lumină binefăcătoare în acea zi.

Mama ți-a mărturisit de ce a ales acest prenume pentru tine?

Cred că a decis împreună cu tata, care o iubea nespus de mult, și au simțit să îmi dăruiască și mie numele ei.

Ziua de Florii îi amintește Andreei Marin de mama ei: “există asemănări fizice notabile între noi”
La rândul tău, ai păstrat tradiția și ai dorit ca fetița ta să îl poarte. Ce știe Violeta despre această alegere?

În cazul meu, numele a fost dăruit fetiței mele dintr-un motiv mult mai profund, de data aceasta în amitirea si în onoarea mamei mele, care e înger încă de când eu eram copil. Întâmplător sau nu, nu doar numele este firul care ne leagă, dar ne și asemănăm foarte mult. Bunica, mama și fiica au aceeași energie pozitivă creatoare, aceeași poftă de viață, de asemenea există și asemănări fizice notabile între noi. Fiica mea are ochii albaștri, însă, nu căprui, precum îi am eu, moșteniți de la mama, dar statura, forma corpului, atitudinea sunt aceleași, mă și mir uneori și când o privesc pe Violeta mea, mă vad din nou copilul de odinioară, așa cum eram la vârsta ei.

Din nefericire, destinul te-a privat de la o vârstă fragedă de mama, iar pe Violeta de bunica. Ce amintiri i-ai împărtășit Violetei despre ea?

Violeta știe adevărul despre pierderea tragică a bunicii ei, e o poveste cu înțelesuri pe care are dreptul să le cunoască, ea e cu un an mai mare acum decât fetița ce eram eu odinioară, când mama s-a stins în brațele mele. Are dreptul să știe și îmi doresc să aprecieze faptul că părinții ei sunt în viață, că o iubesc, o sprijină, are parte de prezența lor, spre deosebire de copiii care, ca și mine, au crescut fără caldura mamei, lucru care îți afectează viața în mod deosebit.

Obișnuiești să începi ziua de Florii cu un moment în memoria mamei? Mergi la biserică? Respecți obiceiurile cu împărțirea de bucate în memoria celor dragi?

Da, respectăm tradiția și petrecem Floriile în familie, anul acesta vom fi undeva la țară, împreună cu sora mea și soțul ei, cu verișorii Violetei, ne place mireasma de iarbă proaspătă, bucuria de a petrece timp în livadă și departe de zgomotul orașului. Iar pe dealul opus celui pe care se află căsuța unde vom fi, la țară, se află biserica. E un sentiment de liniște, pace, curățenie interioară.

Ai dezvăluit, la un moment dat, că Violeta se pricepe foarte bine la surprize. Cum arată ziua în care voi două vă serbați? Aveți vreun plan stabilit sau fiecare e pe cont propriu la capitolul daruri?

Da, mă moștenește și în privința suprizelor, deja m-a iscodit să vadă ce mi-ar plăcea, nu prea am putut să o ajut, căci nu de lucruri am eu nevoie, ci de sufletul plin. Iar ea e foarte creativă și stie să mă emoționeze prin darurile făcute cu mâna și cu mintea ei.

sursa: LIBERTATEA.ro

La ce vârstă vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie

 

Cu siguranță ți-ai pus cel puțin o dată în viață întrebarea „Oare când îmi va surâde norocul?”. Șansele diferă de la o persoană la alta, însă astrologia demonstrează că nativii dintr-o anumită zodie au perioade relativ comune pentru momentul de glorie. Iată la ce vârstă vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie:
Berbec
Etapa vieții care te reprezintă cel mai bine este maturitatea și vei reuși să cunoști cu adevărat succesul în jurul vârstei de 40 de ani. Atunci ai cele mai mari șanse de reușită, de a te bucura de roadele muncii tale, dar și de roadele sacrificiilor pe care le-ai făcut în tinerețe sau chiar în copilărie.

Taur
Îți place să copilărești destul de mult și reușești cu greu să te mobilizezi pentru a-ți împlini visele. Când dai de gustul banilor, însă, își vei dori să obții din ce în ce mai mulți, prin orice mijloace. Vârsta la care vei cunoaște apogeul succesului este 39 de ani.

Gemeni
Copilărești mult, până la vârste destul de înaintate, motiv pentru care nu vei reuși să te mobilizezi să îți atingi obiectivele decât undeva pe la vârsta a doua. Însă din momentul în care vei cunoaște succesul vei deveni tot mai ambițios. 50 de ani este, cu aproximație, vârsta la care te vei simți cu adevărat împlinit.

Rac
Ești dependent de familia ta ți te dezlipești cu greu de confortul oferit de aceștia. Abia pe la vârsta de 45 de ani devii cu adevărat independent și stabil financiar, reușind chiar să câștigi sume importante de bani.

Leu
Tinerețea este etapa vieții reprezentativă pentru zodia Leu. În jurul vârstei de 27 de ani, acești nativi vor avea parte de succesul maxim și vor avea șansa de a se afirma așa cum își doresc, de a reuși și de a realiza proiecte mărețe.

Fecioară
Bătrânețea este etapa vieții în care Fecioarele reușesc să se afirme în adevăratul sens al cuvântului, motiv pentru care vor simți apogeul succesului abia la 55 de ani. Asta nu înseamnă că până la această vârstă Fecioarele nu vor traversa perioade înfloritoare.\

Balanță
Balanțele pun bazele succesului lor încă din copilărie și reușesc rapid tot ceea ce își propun. 20 de ani este, cu aproximație, vârsta care îți va aduce succes și reușită pe toate planurile.

Scorpion
Pentru Scorpioni, anii maturității sunt cei care îi definesc. Cu toate că toate eforturile lor sunt încununate cu succes de-a lungul vieții, perioada cea mai prolifică pentru Scorpioni se situează în jurul vârstei de 40 de ani. Abia atunci se simt cu adevărat împliniți pe toate planurile.

Săgetător
Acești nativi sunt ambițioși și își construiesc cariera, de-a lungul vieții, pe mai multe etape, iar succesul va culmina în cazul lor la 30 de ani. Aceasta este vârsta la care Săgetătorii se vor simți lipsiți de griji și se vor învârti în cercuri înalte.

Capricorn
Bătrânețea este perioada vieții în care toate sacrificiile și eforturile depuse de Capricorni le vor fi răsplătite pe deplin. Persoane extrem de serioase și ambițioase, niciun efort nu este prea mare pentru acești nativi când vine vorba de cariera lor. Cea mai benefică perioadă a vieții lor va fi în jurul vârstei de 28 de ani.

Vărsător
La fel ca în cazul celorlalte zodii de aer, copilăria este etapa vieții care îi reprezintă pe Vărsători, etapă în care își creionează destinul prin deciziile pe care le iau. Vârsta care va fi marcată cu succes pe toate planurile este, cu aproximație, 40 de ani. Atunci vor culege roadele sacrificiilor pe care le-au făcut în trecut și se vor simți cu adevărat împliniți.

Sursa:unica.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*