Ștefan Bănică a fost externat. Cum s-a fotografiat artistul

Ștefan Bănică a fost internat de urgență la spital luni, iar Lavinia, soția lui i-a stat alături tot timpul. Artistul a fost externat și a publicat o fotografie chiar din curtea casei. Ștefan Bănică a fost internat pentru o intervenție cirurgicală uzuală, pentru o apendicită.

Artistul a publicat fotografia cu o etichetă confirmând faptul că se află acasă și a fost externat. Ștefan Bănică a publicat un mesaj în urmă cu câteva zile explicând exact cu ce probleme medicale s-a confruntat.

Lavinia Pârva, cea cu care artistul a hotărât să se căsătorească în Bulgaria, ascunzând nunta de ochii presei, i-a stat alături în spital, la bine și la greu, așa cum și-au declarat în cadrul cununiei civile.

“Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun. Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine!”, a scris Ştefan Bănică Jr. pe pagina sa de Facebook.

Sursa: click.ro

Remedii naturale și suplimentare pentru gestionarea anxietății și depresiei

Deplasarea peste orice tip de dependență poate fi extrem de dificilă. Din păcate, situația dvs. poate fi exacerbată și de sentimente de anxietate sau de depresie. După cum vă daţi seama, nivelul stresului, depresiei și anxietății pe care îl simțiți vă poate determina să cădeți din vagon dacă nu faceți pașii corespunzători pentru a ține totul sub control. Deși nu există nici un remediu magic pentru oricare dintre aceste probleme, puteți utiliza mai multe metode pentru a încerca să le reduceți.
Suplimente – Multe suplimente pot ajuta la reducerea multor tulburari, de la anxietate la stres. De exemplu, persoanele care au o deficiență de vitamina D pot deveni deprimate, deci este o idee bună pentru ei să adauge o formă suplimentară de vitamina D în rutina lor zilnică.

Terapia – Psihoterapia implică discutarea tuturor lucrurilor, de la sentimentele actuale, la alegerile de viață care au condus la situația actuală. În plus, această formă de consiliere se bazează pe ideea de a ajuta pacienții să dezvolte instrumente de coping mai bune, astfel încât să poată să se îndepărteze de cătușele depresiei. Psihoterapia nu este ușoară, dar oricine dorește este probabil să primească rezultate pozitive.

Exercițiu – Medicii și cercetătorii medicali știu de mult timp că una dintre cele mai bune modalități absolute de a elimina stresul și de a atenua simptomele depresiei ușoare este prin exerciții timp de 30 de minute pe zi; chiar și ceva la fel de simplu ca o plimbare vă poate oferi o imensă stimulare a dispoziției și vă va permite să continuați să lucrați prin procesul de recuperare fără să vă simțiți atât de împovărați de probleme emoționale.

Masajul – Mai multe studii au demonstrat că obținerea unui masaj poate reduce cantitatea de cortizol din organism, care este hormonul de stres. Masajul este, de asemenea, utilizat pentru totul, de la gestionarea durerii la tratarea insomniei. Interesant, cel putin un studiu a stabilit ca persoanele care sunt in prezent in curs de retragere de la alcool pot trece prin procesul mai rapid si mai eficient prin incorporarea de masaj intr-un program de detoxifiere.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*