Decizia radicala luata de Anamaria Prodan de Paste! Ce face impresara pentru mama ei

Starea precara de sanatate a Ionelei Prodan a determinat-o pe fiica ei, Anamaria, sa renunte la planurile pe care si le facuse de Sarbatorile Pascale
Anamaria Prodan s-a hotarat sa ramana in tara de Paste! Situatia critica in care se afla mama ei a determinat-o sa nu stea departe de ea nici macar cateva ore!

De o luna, Ionela Prodan se zbate intre viata si moarte la Spitalul Elias din Capitala! Cantareata sufera de o maladie necrutatoare la pancreas si de o serie de afectiuni grave in zona inimii, de aceea, medicii au hotarat sa o tina sub stricta supraveghere! La clinica, artista este monitorizata permanent si le are alaturi pe fiicele sale, Anca si Anamaria, care nu au parasit salonul in toate aceste zile decat pentru a-si schimba hainele!

Anamaria Prodan s-a hotarat sa ramana in tara de Paste! Ce spune sotul ei

Surse de la fata locului sustin ca ambele fete sunt distruse de durere, insa Anamaria pare extrem de afectata de starea de sanatate a mamei sale! Din acest motiv, a decis sa nu se dezlipeasca de patul cantaretei! De altfel, in momentul in care Ionela Prodan s-a trezit din coma, ea a fost si prima persoana careia i-a vorbit! La randul ei, printre lacrimi, Ana i-a spus mamei sale cuvinte sincere si frumoase care i-au emotionat pe cei aflati in rezerva vedetei. “Sunt langa tine, sa nu uiti niciodata ca te iubesc! Insemni enorm pentru mine si vreau sa lupti, fiindca esti cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodata”, au dezvaluit persoane din spital!

Faptul ca mama sa nu reuseste sa depaseasca deloc momentele grele a deteterminat-o pe impresara sa ia o decizie radicala. Anamaria Prodan s-a hotarat sa ramana in tara de Paste, in ciuda faptului ca isi facuse alte planuri! “Ea stabilise sa plece in Dubai, la sotul sau, insa situatia s-a schimbat radical! Desi Reghe are nevoie de Ana, pentru ca si lui ii este greu dupa ce si-a pierdut tatal, cei doi au hotarat ca, in aceste momente, importanta este doar sanatatea Ionelei Prodan! Asa ca, managera va ramane in spital, sa isi vegheze fiinta care i-a dat viata si pe care o iubeste ca pe ochii din cap”, au povestit apropiatii vedetei!

Sursa: wowbiz.ro

15 Alimente care nu sunt ceea ce credem

Nu toți producătorii sunt cinstiți cu noi. Uneori, atunci când cumpărăm un produs în magazin, nici măcar nu știm cu certitudine din ce este făcut.
Iată 15 produse despre care nu ni sa spus tot adevărul.

Chips-uri

Majoritatea Chips-urilor nu sunt fabricate din cartofi. Producătorii folosesc făină (grâu sau porumb) și un amestec de amidon. De regulă, aluatul de chips conține nu mai mult de 42% din cartofi. Un gust luminos și “natural” se realizează cu ajutorul aditivilor de aromă.

Există și alți producători care folosesc cartofi reali. Un ambalaj mare conține aproximativ 2 cartofi medii. Este important să știți că un astfel de produs este supus unei taxe mai mari, ceea ce înseamnă că chips-urile reale de cartofi nu vor fi ieftine.

Brânza feliată

Cele mai multe brânzeturi (rase sau felii) nu conțin întotdeauna … brânză. Pentru a economisi bani și pentru a simplifica procesul, unii producători înlocuiesc laptele cu proteine ​​din zer sau ulei de palmier. Un astfel de lucru se numește produs de brânză, nu brânză reală, dar acest lucru nu poate fi indicat pe etichetă.

Brânza reală trebuie făcută din lapte natural și nu conține grăsimi vegetale.

Brânza care conține ulei de palmier se rupe atunci când este tăiată. Și dacă apăsați pe ea, va rămâne o dantură și va apărea lichidă. De regulă, o astfel de brânză nu conține aditivi aromatizanți naturali.

Conserve alimentare

De regulă, pe etichetele produselor din conserve găsiți greutatea lor totală într-un font mai mare, iar puțin mai jos va fi greutatea produsului drenat. În producția și ambalarea mărfurilor, este permisă o ușoară abatere de la greutatea netă a unei anumite valori (diferită pentru fiecare produs). Și această deviere este adesea spre un număr mai mic.

Sos de brânză

Dacă se numește “sos de brânză”, aceasta nu înseamnă că conține brânză. În general, toate sosurile au aceeași bază, iar un gust luminos și specific este realizat cu ajutorul aromei alimentare, care poate fi doar parțial naturală.
Produse de cofetărie

Diferitele produse de cofetărie, cum ar fi cornurile și rulourile dulci, sunt doar jumătate umplute sau sunt umplute pe margini prin injectare. Desigur, producătorii fac acest lucru pentru a economisi bani. Iar cumpărătorul, sperând să obțină o mulțime de umplutură delicioasă așa cum se prezintă pe ambalaj, se alege cu nimic.

Ciocolata cu alune

“Conține o mulțime de alune” scriu producătorii pe batoanele de ciocolată. De fapt, un baton obișnuit conține, de regulă, numai 3-5 alune care pot fi zdrobite sau parțial înlocuite de soiuri mai ieftine. Nu veți observa diferența, ci ciocolata va costa de 2-3 ori mai mult.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*