Julia Jianu și soțul ei au divorțat în mare secret. Solista a început să se afișeze cu un alt bărbat

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat în secret, iar artista s-a fotografiat în repetate rânduri în vacanța din Cipru lângă un alt bărbat. Ea și Bogdan au format un cuplu de mai bine de 17 ani, însă au luat hotărârea să-și separe drumurile.

Cuplul format din cei doi a fost unul dintre cele mai longevive din lumea mondenă românească, însă au hotărât că le va fi mai bine să meargă mai departe în formulă single. Chiar Bogdan a fost cel care a declarat că sunt despărțiți și că încă țin legătura.

Chiar dacă de-a lungul timpului au existat multe zvonuri conform cărora ar fi fost vorba și de înșelat în interiorul cuplului, abia acum au confirmat faptul că nu mai formează un cuplu și că nu a fost vorba despre niciun fel de ceartă.

În ultima perioadă, Bogdan a locuit mai mult în Târgoviște, pentru a-și realiza proiectele cinematografice, în timp ce Julia ar susține mai multe concerte în Capitală.

După toate aceste momente tensionate, Julia pare că se bucură iar de viață și de iubire, și s-a afișat alături de un bărbat în vacanța din Cipru. Ea a publicat două fotografii cu un alt bărbat și par să fie foarte apropiați. Bogdan, pe de altă parte, fostul ei soț, a mărturisit că sunt încă în relații foarte bune și nu a fost vorba de certuri, ci s-au despărțit pe cale amiabilă.

“Este adevarat! Ne-am despartit oficial de mai multa vreme, dar nu am vrut sa ne punem pe tapet viata persoanala, intotdeauna, am fost discreti in aceasta privinta! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil sa nu se afle! Totusi, va spun sincer, ne-am separat pe cale amiabiala si suntem in continuare in relatii bune”, a spus Bogdan, confirmând astfel ca Julia Jianu in secret a divortat de sotul ei!

Incă din august 2016 că cei doi au probleme în căsnicie, dar au sperat că acestea se vor rezolva. La acea vreme, Bogdan se mutase de acasă, iar o prietenă de ale Juliei spusese că mariajul scârțâia de câțiva ani, motiv pentru care nici nu au făcut un copil.

Julia Chelaru şi Bogdan Jianu s-au cunoscut în anul 2000, iar de atunci au format un cuplu. În octombrie 2006, în timpul unei vacanţe în Italia, Bogdan a cerut-o de nevastă, iar ea acceptat pe loc. La un an de la logodnă s-au căsătorit, la Primăria sectorului 4 din Capitală.

Sursa: click.ro

Pască cu branză si aluat de cozonac, o bunătate absolut divină

Ingrediente pentru blat:

10gr drojdie proaspătă, 500g făină, 150 g unt, 150 g zahăr, un pliculet de zahăr vanilat, coaja rasă de la o lămaie, două ouă, 200 ml lapte

Ingrediente pentru umplutură :

300g brânzăƒ de vaci dulce, 50 g zahăr, 50g stafide, o fiolă esentă de vanilie, coaja rasă de la o lămaie, două ouă, 2 lingurite de făină, 75g miere pt uns

Mod de preparare

Prepararea aluatului. Se incepe prin a prepara maiaua. Intr-un bol mic se pune drojdia la înmuiat cu două linguri de lapte si o lingură de zahăr, apoi se lasă la dospit circa 30 de minute.

Intr-un bol adanc se pune făină, se face o gropită in mijloc si se adaugă zahărul, zahărul vanilat, ouăle bătute, coaja rasă de lămâie, laptele caldut, untul topit, maiaua de drojdie și se frământa pană se obtine un aluat moale, si elastic. Se acoperă bolul cu un prosop de bucătărie si se lasăƒaluatul la crescut, in loc căldut circa o oră pană isi dublează volumul. Aluatul obtinut se imparte in 3 părti egale, se formează 3 bile de aluat.

Prepararea umpluturii. Intr-un mixer de bucătărie se adauga brânzăƒ de vaci , zahărul, coajă de lămâie, esenta de vanilie, ouăle si făina. Se mixează circa 2-3 minute, apoi in compozitie se adauga stafidele.

Se intinde o foaie groasa de circa un centimetru, se unge cu unt o tavă rotundă cu diametrul de 28 cm si se pune cu grijă foaia in tavă in asa fel incat să acoperim si marginile tavii. Umplutura de branză se toarnăƒ peste aluat. A doua bilă din aluatul rămas se intinde intr-o foaie si se adaugă peste umplutură. Ultima bila de aluat se răsucește în fuioare groase de un deget, care apoi se răsucesc asemeni unui șnur.Cu firul de șnur obținut se decoreazăƒ pasca, care se unge apoi cu un gălbenus de ou bătut. Pasca se baga la copt in cuptorul incălzit la 180˚ si se lasă la copt circa 40 de minute . După ce este coaptă se scoate se lasă la răcit, apoi se unge la suprafată cu miere.

Sursa: zambetezapacite.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*