Poveste de dragoste între războinici la Exatlon! Totul s-a întâmplat la întoarcerea în România! Mihaela Popescu s-a mutat deja cu jandarmul Cosmin Marin!

După Exatlon, ”războinicii” Ana Mihaela Popescu și Cosmin Marin sunt împreună și formează un cuplu sudat

Poveștile de la Exatlon par a avea mereu un final fericit. Dacă performanțele rămân în Republica Dominicană sau în memoria oamenilor care iubesc acest show fenomen, ei bine, idilele înfiripate în show încep cu adevărat după terminarea lui.

Una dintre ele îi are drept protagoniști pe războinicii din sezonul 3, campioana europeană și mondială la Karate, Ana Mihaela Popescu și jandarmul Cosmin Marin. Cei doi s-au plăcut în timpul competiției și, pe urmă, au continuat o relație foarte frumoasă în țară, în ciuda tututor celor care spuneau că nu au nici măcar o șansă ca și cuplu.

Mihaela Popescu iubește un ”războinic” după Exatlon! „Trăim momente frumoase”

În premieră, la emisiunea online ”Ștafeta mixtă” de la WOWbiz.ro, tânăra, în vârstă de 21 de ani,  avea să redea, cu lux de amănunte, tot ce se întâmplă între ea și Cosmin de câteva luni bune.

Mihaela Popescu iubește un ”războinic” după Exatlon și nu se sfiește să vorbească despre acest lucru. „Trăim momente frumoase, pe care, sincer, nu mi le-aș fi imaginat vreodată. Mi-a plăcut de Cosmin încă din Republica Dominicană, dar povestea noastră a început cu adevărat aici, mai exact pe aeroportul Otopeni, atunci când, la revenirea mea în România, m-a așteptat cu un buchet de flori, alături de familia mea. Din acea clipă, am simțit că el este foarte important pentru mine și trebuie să mergem pe aceeași cale. Încet, încet, nu am mai putut sta unul fără celălalt, drept dovadă, acum, practic ne-am mutat împreună. Cosmin s-a transferat la București, de la Jandarmeria din Constanța, și totul este perfect între noi „, a declarat Ana Mihaela la ”Ștafeta mixtă”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *