Fiica Simonei Gherghe a oferit primul interviu! Ana Georgia, sigură pe ea în braţele mamei

A fost un weekend minunat pentru Simona Gherghe şi fiica ei, Ana Georgia. Micuţa a oferit primul său interviu, pentru Antena Stars.

Aflate în parc, la joacă, Simona Gherghe şi Ana Georgia au stat de vorbă cu reporterul Antena Stars. Foarte sigură pe ea, fiica prezentatoarei TV a vorbit la microfon, în braţele mamei sale. 

„Când copilul dă primul interviu! 🤦‍♀️📹❤️ #anageorgia #weekend #television #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe în dreptul imaginii. 

A devenit şi mamă de băiat

Simona Gherghe a adus pe lume un băieţel la începutul lunii mai. Bebeluşul a primit numele Vlad Ioan.

„Am avut mari emoții în legătură cu întâlnirea lor, mai ales că Ana este foarte legată de mine și mă gândeam să nu sufere. Cât am stat eu în spitat, atât mama mea cât și Răzvan au pregătit-o. S-a emoționat, l-a pupat și l-a luat în brațe.

În spune Bad (nr. Vlad). Deja îl iubește, cu siguranță o să fie geloasă la un moment dat. Noi o să avem grijă să împărțim în mod egal afectivitatea. După ce am născut-o pe Ana, nu credeam că o să mai am fericirea să mai strâng în brațe un pui de om așa de mic, dar uite că am fost binecuvântați”, a declarat Simona Gherghe, în exclusivitate, la Angenția Vip.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *