Brigitte Pastramă, adevărul despre datoriile de 300 000 de euro. A dovedit totul cu acte

După doar câteva zile de când a apărut zvonul că firma lui Brigitte Pastramă ar avea datorii de 300 000 de euro şi ar fi intrat în atenţia Serviciului de executare silită, bruneta a vrut să lămurească situaţia. A publicat certificatul de atestare fiscală prin care se arată adevărul.

Conform celor scrise de Brigitte Pastramă, firma are datorii faţă de ea deoarece ea a creditat-o. În certificat se poate vedea că Brigitte are de plată către stat suma de 2134 de lei.

„Pentru cei care au scris ca am datorii de 300.000€, am scos fiscal. Aceasta este firma despre care vorbeau gurile rele? Datoriile acestei firme sunt doar către mine, deoarece eu am creditat firma 300.000€!„, a scris Brigitte Pastramă.

Brigitte a scos la vânzare casa primită de la Ilie Năstase

Acum doi ani, Ilie Năstase a făcut aroganța supremă pentru a-și împăca soția de la vremea respectivă, pe Brigitte. După un scandal monstru, așa cum le era obiceiul, i-a făcut un cadou, dar ce cadou! 

Fostul tenismen i-a dat cadou un apartament în valoare de 100.000 de euro, la finele lui iunie 2017. Acum, se pare că nici amintirile nu mai au valoare pentru Brigitte Sfăt, care a pus un mare anunț în care anunță că vinde apartamentul.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *