Alina Puscau trebuia sa ii ia locul Mihaelei Radulescu la Romanii au Talent! Mihai Petre a fost solutia de rezerva

Manechinul in varsta de 37 de ani, stabilit de cativa ani in America, urma sa fie colega de pupitru cu Andra, Andi si Florin Calinescu.

Alina Puscau trebuia sa ii ia locul Mihaelei Radulescu la Romanii au Talent. Modelul in varsta de 37 de ani a fost cautata de producatorii emisiunii de la PRO TV. Din pacate, oferta lor nu a fost pe placul vedetei care a fost nevoita sa refuze propunerea si contractul oferit.

EXCLUSIVE Alina Puscau Superdry USA Celebrates South Street Seaport Store Opening, New York, America – 13 Jul 2011, Image: 222588115, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Solutia de avarie a fost celebrul Mihai Petre, fost jurat al Romanii au Talent. Pentru ca nu au gasit pe nimeni mai potrivit, producatorii PRO TV au apelat la fostul dansator care, cu zambetul pe buze, a acceptat propunerea imediat.

Alina Puscau trebuia sa ii ia locul Mihaelei Radulescu

„Cei de la PRO TV m-au contactat pentru „Românii au talent” și am zis OK, de ce să nu vin să încerc piața din România? Nu s-a întâmplat, pentru că trebuia să mă mut din America aici, în România, și timpul nu a fost corect, nu s-a putut”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcău.

Alina Puscau, plina de contracte

Din pacate, timpul pe care urma sa il petreaca in Romania, la filmari, se suprapunea cu contracte pe care modelul le avea deja semnate. Asa ca Alina Puscau a fost nevoita sa renunte la colaborarea cu PRO TV desi si-o dorea. Se pare ca Mihai Petre a fost doar ‘roata de rezerva’ a producatorilor PRO TV. Acestia nu si-l doreau pe el, neaparat, ci l-au folosit in momentul in care vedetele dorite le-au refuzat ofertele.

„Nu am putut să vin pentru că aveam și acolo (în America – n.r.) proiecte”, a explicat Alina.

Alina Puscau, 23 de ani de strainatate

„Am plecat de la 14 ani, este foarte greu pentru mine. Am un apartament aici și am vrut să fiu lângă ai mei. E foarte greu fără familie. Am simțit că vreau să stau o perioadă în România, să fiu aproape de mama, să o văd și eu o dată la două zile, la trei zile, să vină la mine acasă, să stau cu ea, aveam nevoie de asta”, a mai mărturisit ea.

Secretul siluetei Alinei Puscau

„Mănânc orice, nu mai țin nici o dietă. Mănânc orice și fac exerciții, asta e cel mai important. Nu m-am îngrășat deloc, nu știu de ce, probabil și pentru că schimb des fusul orar, vremea, țara. Călătoresc foarte mult”, a mai marturisit modelul.

Sursa: ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *