Care este relația dintre Dani Oțil și fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu. „Încă ne mai ajutăm în situații profesionale grave”

Toma Coconea, Dani Otil si Mihaela Radulescu Schwartzenberg participa la conferinta de presa care anunta cea de a doua editie a Wings for Life World Run in Romania, in Bucuresti, marti, 10 martie 2015. MIHAI DASCALESCU / MEDIAFAX FOTO

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil a explicat care este relația pe care o are cu fosta sa iubită, vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu. 

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu ani de zile, însă au ajuns la separare. În ciuda faptului că s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune, după cum a mărturisit Dani Oțil într-un interviu pentru adevarul.ro. „Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. 

Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică, sigur, ea nu poate fi ştearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii. Dar mă deranjează când se caută o versiune peiorativă în treaba asta.

Eu cu Mihaela suntem buni prieteni, încă ne mai ajutăm în situaţii profesionale grave. A fost o relaţie intensă, a fost de film”, a declarat Dani Oțil. 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *