ÎȚI MAI AMINTEȘTI TRUPA GAZ PE FOC? CE MAI FAC ASTĂZI BĂIEȚII CARE CÂNTAU „ADIO, VISUL FRUMOS S-A TERMINAT!”

”Adio, visul frumos s-a terminat” a fost o melodie care a făcut senzație în România, în anii `90. 20 de ani au trecut de atunci, ca și cum n-ar fi fost, iar timpul a ”mușcat” fără milă din trupa care atrăgea adolescenții ca un magnet. Băieții s-au despărțit, la un moment dat, și fiecare a pornit pe drumul său.

Unul dintre componenți trupei Gaz pe Foc, Alin Lupșa, a cunoscut chiar și viața din spatele gratiilor. Gaz pe Foc a început ascensiunea muzicală cu Andrei Roşu, Lucian Viziru şi Răzvan Iacob.

Ulterior, s-a alăturat formației și Paul Panait. Dragoș Stănescu a făcut, la rândul său, parte din trupă. După ce și-au spus ”Adio” – visul frumos terminându-se, ca să-i parafrazăm chiar pe băieți -, fiecare a încercat să-și construiască viața în funcție de preferințe, abilități și pasiuni.

Lucian Viziru, confrom Viva!, este antrenor de tenis în Germania. Paul Panait a lansat 5 albume până acum, și-a continuat cariera muzicală și cântă în Canada, comunitățile de români de acolo apreciindu-i evoluțiile artistice. Alin Lupșa – de profesie medic stomatolog – a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare într-un dosar în care  era acuzat de trafic de influenţă. A fost eliberat după un an și trei luni, redevenind stomatolog.

Răzvan Ioacob este asistent universitar, Dragoș Stănescu cochetează cu actoria, iar Andrei Roșu este ultramaratonist.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *