BRIGITTE NĂSTASE, MESAJ PENTRU FLORIN PASTRAMĂ DUPĂ CE A PĂRĂSIT „FERMA VEDETELOR”. CE I-A TRANSMIS BRUNETA

Brigitte este îndrăgostită până peste cap de Florin Pastramă, căruia îi face declarații de dragoste publice, ori de câte ori are ocazia, fără să o intereseze de părerea celor din jur.

Eşti tot ce am visat. Sunt mândră de tine. Împreună până la capăt”, este declaraţia de dragoste pe care Brigitte Sfăt i-a făcut-o pe Instagram.

Dacă în acest moment Brigitte este fericită, iată că ies la iveală și lucruri mai puțin plăcute din viața ei. Zilele trecute, Brigitte a făcut dezvăluiri incredibile din relația pe care a avut-o cu Corneiu Oană, cel împreună cu care a format un cuplu după divorțul de fostul mare campion la tenis Ilie Năstase.

„Pe data de 4 decembrie am fost părăsită de Cornel, a plecat de acasă… Noi urma să pozăm într-un pictorial, în două zile. M-am milogit de el să vină pentru că urma să pozăm în pictorial. Pe 20 decembrie 2018 a plecat cu totul… N-am vrut să par o femeie părăsită. Pe 20 decembrie el m-a părăsit pentru a doua oară pentru că am deschis dopul la cadă şi el mai stătea în cadă. Eu am ieşit mai repede, am deschis dopul la cadă şi nu am ţinut cont că el mai voia să mai stea în cadă”, a povestit Brigitte Sfăt potrivit spynews.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *