NU ESTE BANC! CÂȚI BANI A PRIMIT BRIGITTE DE LA PRO TV PENTRU A SE CUPLA CU PASTRAMĂ LA FERMA

Brigitte Năstase – în vârstă de 42 de ani -, a reușit să se mențină, de fiecare dată, în centrul atenției din postura de concurentă la ”Ferma”. Controversată și nonconformistă, și atras și laude, și critici. Bineînțeles, au existat întrebări referitoare la suma pe care a câștigat-o Brigitte pentru a participa la emisiunea de mare succes. A negociat la sânge și a obținut nu mai puțin de 5000 de euro pe săptămână.  Din păcate pentru Brigitte, nu a putut trece peste duelul cu Otniela Sandu, așa că a revenit acasă, în vila din Pipera.

Brigitte Năstase

Brigitte Năstase vrea să rămână însărcinată cu Florin Pastramă

Brigitte Năstase a recunoscut că dorește să rămână însărcinată cu Florin Pastramă. La rândul său, Florin visează să devină tătic. a

De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil. Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul”, a mai spus Brigitte Năstase.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *