Horoscop Neti Sandu 13 mai 2019. Zodia care pornește cu dreptul în noua săptămână

Neti Sandu indică horoscopul pentru ziua de luni, 13 mai. Cunioscutul astrolog arată care va fi evoluția celor 12 nativi și cum vor trece peste ziua aceasta care pentru unii va fi una destul de grea. Iată care este cea mai norocoasă zodie!

Taur

Vă asociați cu niște oameni cu care desfășurați o activitate relaxantă. Ajungeți să-i cunoașteți și să vă dați seama că sunt cu adevărat niște oameni valoroși. Vă îndrăgostiți!

Gemeni

Aveți succes la câteva intervenții care țin în special de bani. Recuperați niște sume împrumutate! Ești într-o perioadă puțin tristă, lasă-i pe ceilalți să te susțină și să-ți întindă o mână de ajutor.

Rac

Racii au azi, 13 mai, o zi în care se ocupă strict de facturi, rămâneți acasă și vă relaxați pe deplin. V-ați despărțit de cineva de curând, vă veți recupla.

Leu

Aveți parte de un avantaj pe plan profesional, căpătați o funcție anume. Trebuie să luptați mult și să demonstrați de ce sunteți în stare în ziua de 13 mai.

Fecioară

Fecioarele își lărgesc grupul de prieteni și continuă să facă activitățile preferate care îi relaxează. Este improtant să nu renunțați la pasiunile voastre.

Balanță

Vă faceți rost de niște bani în plus față de cei pe care îi câștigați deja. Aveți multă răbdare cu partenerul de cuplu, o să apară tot felul de situații în care va fi nevoie.

Scorpion

Ai un program încărcat la muncă luni, 13 mai. O să luați decizii importante care vor cântări mult pe viitor. O să ți se solicite foarte mult prezența la locul de muncă.

Săgetător

Apare un câștig! Lururile, pe partea financiară, vin lent, dar singur. Nu te grăbi să tragi concluzii!

Capricorn

Ți se aduce o propunere pe plan sentimental, dar ție ți se pare că nu este întocmai corectă sau la sentiment cu ceea ce ți-ai dori. Tu vrei mai mult.

Vărsător

În ziua de 13 mai, vă ocupați de casă și de grădină. Cheltuiți câteva sume de bani pentru a achiziționa lucruri pentru confortul tău.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *