Esti sau nu cu barbatul potrivit? Raspunsul ti-l da chiar corpul tau

Creierul si corpul iti transmit semnale clare atunci cand te afli intr-o relatie nepotrivita. Iata 6 semne ca nu esti cu barbatul potrivit.

1. Zâmbeşti rar sau deloc când eşti singură, deşi arborezi o mină fericită alături de colegi ori în compania prietenilor. Încerci să-i păcăleşti, involuntar, pe ceilalţi că ţi-e bine, dar pe tine însăţi nu te poţi minţi.

2. Nu mai ai încredere în tine. O femeie fericită alături de partenerul ei are o stimă e sine crescută, pe când una nefericită nu se simte deloc bine în pielea ei şi îşi pune sub semnul întrebării toate acţiunile.

3. Te simţi stoarsă emoţional şi mental. Lipsa de energie, dacă nu e rezultatul vreunei afecţiuni, poate fi semnul unei relaţii în moarte clinică. Dacă nu crezi asta, aminteşte-ţi câtă energie aveai la începutul relaţiei, când erai superîndrăgostită! Atunci, simţeai că ai fi putut muta munţii, deşi, poate, dormeai 5 ore pe noapte…

4. Cauți motive să rămâi alături de el… Este unul dintre cele mai clare semnale. Dacă ai fi alături de bărbatul potrivit, nu ai avea nevoie să te convingi să stai cu el, ți-ar veni natural.

5.Te neglijezi, fie pentru că nu te mai interesează cum arăți și dacă-i placi celui de lângă tine, fie pentru că ai senzația că valoarea ți-e dată exclusiv de relația pe care o ai.

6. Mai mult observi relația decât te implici în ea. Nu mai ai inițiative, nu mai vrei să faceți lucruri împreună și lași viața să curgă fără s-o direcționezi în vreun fel… Rutina aceasta nu arată că relația s-a maturizat, ci, din contră, că s-a plafonat și că mai rezistă doar datorită obișnuinței. 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *