Iata care sunt zodiile care iubesc sa faca AMOR cel mai mult!

Sexualitatea este un aspect extrem de important pentru o viata implinita, insa unii nativi se pot dovedi adevarate masinarii sub influenta astrelor.

Varsatorului ii place sa experimenteze – Inventivul si exploratorul Varsator este gata oricand sa puna in practica cele mai incendiare pozitii din Kama Sutra.

Indragostit dea face dragoste, acest nativ are in „meniu“ o serie de fetisuri indraznete cu care isi surprinde adesea partenerii.

Site-ul elitedaily.com recomanda si melodiile care li se potrivesc cel mai bine acestor nativii explozivi in pat. 

Berbecului ii „fac” cu ochiul practicile sado-maso – Berbecul, o fire aventuroasa si impulsiva, este gata oricand de actiune. Le place sa preia controlul, asa ca pozitia lor preferata este doggy style.

Au, de asemenea, o afinitate pentru jocurile „periculoase”, asa ca partenerii lor se vor trezi in pat cu adevarati dominatori.

Gemenii sunt cei mai inventivi –
 Gemenii sunt plini de energie si imaginatie si sunt parteneri grozavi, scrie elitedaily.com.

Datorita personalitatii lor schimbatoare si a firii curioase si spontane, isi vor bucura partenerul cu „miscari” noi de fiecare data. 

Scorpionul, regele neincoronat al sexului –
 Scorpionul este cea mai sexuala zodie. Independent si gata oricand sa obtina ce isi doreste, acest nativ iubeste sa faca dragoste.

Este dinamic, asa ca va incerca, neobosit, sa „bifeze” cat mai multe pozitii. Desi de obicei este axat pe placerea personala, are potentialul de a-si innebuni partenerul cu jocurile lui erotice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *