“Israela NU a murit!” Anuntul cutremurator facut acum de Liviu Arteni

Liviu Arteni a oferit primele declarații cu privire la moartea Israelei Vodovoz. El nu crede că cea care i-a fost soție timp de 10 ani este într-adevăr moartă. În stare de șoc, bărbatul a vorbit plângând despre dispariția Israelei.

Liviu Areni și Israela Vodovoz s-au căsătorit în 2008. În pofida diferenței de 30 de ani, cei doi susțineau că se iubesc. Părea că nimic nu le stă în cale, dar în ultimii ani au apărut certurile. Cei doi au apărut de multe ori la emisiuni televizate, unde își expuneau problemele personale. Au divorțat în 2017, în mare secret, iar Israela a rămas singură. Femeia de afaceri a fost găsită moartă, în locuința ei din București, pe 10 martie.

Liviu Arteni este foarte afectat de moartea Israelei
O bună perioadă de timp, Liviu Arteni a fost „dat dispărut”. Nimeni nu știa dacă fostul soț al Israelei știe că femeia a murit. Oamenii l-au contactat pe Facebook, dar el nu le-a răspuns. Contactat telefonic, Liviu Arteni părea foarte afectat de moartea Israelei.

„Pun pariu că nu e moartă! Nu e moartă, mă…Scuze! Eu am pierdut un om cu care vorbeam, cu care discutam”, a declarat Liviu Arteni, potrivit Antena Stars.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Israelei Vodovoz a plecat, marți (13 martie), spre Israel. Copiii ei sunt cei care se vor ocupa de înmormântarea ei. Ei nu au venit în țară să-i ridice trupul de la INML și au făcut totul prin intermediul avocatei Israelei Vodovoz. Toate costurile acestor proceduri, inclusiv transportul, se ridică la 6.000 de euro.

sursa:cancan.ro

Află cum îţi afectează sănătatea poziţia în care dormi


În medie, petrecem 25 de ani din viața noastră dormind. Acest lucru este necesar deoarece obținerea odihnei adecvate este vitală pentru bunăstarea noastră generală. Un somn bun are multe avantaje – nu numai că revitalizează corpul, ci optimizează creierul.
Cu toții ne dăm seama că timpul este foarte prețios, deci este foarte important ca timpul petrecut dormind să fie bine petrecut. Iată o analiză aprofundată a diferitelor poziții de dormit pentru a vă ajuta să alegeți una potrivită pentru dvs.

Poziția soldatului

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*