loading...

Carmen Harra, dezvăluire despre ce s-a întâmplat înainte de moartea Israelei: „Era atacată constant de…

Carmen Harra și-a spus părerea cu privire la moartea celebrei Israela Vodovoz, mărturisind că Israela a simțit că trebuie să moară și s-a retras în singurătate.

Clarvăzătorarea a spus și ce i-a dăunat Israelei Vodovoz.
„Părerea mea este că Israela era mult mai în vârstă decât știa lumea. Eu cred că Israela avea cel puțin 73-74 de ani. Era un om cu o suferință fizică.

Ea simțea că pleacă, a avut multe probleme și karme nerezolvate. Acest om din viața ei a contribuit la deteriorarea ei fizică. Totul a afectat-o material.

Dacă punem totul în balanță, nu știu dacă această relație a fost un lucru pozitiv sau negativ, pentru că ea era atacată constant de această persoană.

Ea nu avea, se pare, niciun sprijin moral sau sufletesc. Nu cred că ea ar fi trăit mai mult de atât. A știut că este timpul ei și a încercat această izolare.

Trecerea în lumea de dincolo este mai simplă în izolare,” a explicat Carmen Harra, la Atena Stars.

Liviu e devastat de moartea Israelei – Reacția înregistrată
Cei de la Spynews.ro au obținut o înregistrare cu o reacție a lui Liviu la auzul veștii că Israela a încetat din viață.

Din înregistrare se poate observa că Liviu Arteni este puternic afectat de moartea celei care i-a fost soție. „Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam”, a spus fostul soț al Israelei.

Sora bărbatului a vorbit la Antena Stars despre ce face fratele său și cum a primit vestea morții femeii cu care a fost căsătorit.

„Nu, n-am vorbit cu Liviu de când a murit Israela. Am vorbit cu sora mea din Belgia. Liviu a avut un șoc foarte puternic.

Urla și țipa din toți plămânii. A trăit șocul vieții lui. Am înțeles că Liviu se află în Spania, în regiunea Alicante.

Confirm că Israela dorea să se mute în Alicante alături de Liviu. Țineau legătura în permanență.

Era hotărâtă să se ducă acolo pentru că era clima mai bună.

Liviu a spus că nu vine în România pentru că știe că vin copiii să o înmormânteze în Israel, că nu ar avea de ce.

A spus că nu vrea nimic din averea Israelei. Israela i-a trimis bani cu o săptămână înainte de a muri,” a mărturisit sora lui Liviu Arteni, pentru Antena Stars.

Israela a fost găsită moartă în propria locuință de un echipaj al ISU care i-a spart ușa, după sesizările primite de la apropiați.

În urma efectuării autopsiei, medicii legiști de la Institutul „Mina Minovici” au dezvăluit că Israela Vodovoz a murit din cauza unei hemoragii digestive, produse ca urmare a ruperii inelului gastric pe care îl avea în burtă.

sursa:huff.ro

Află cum îţi afectează sănătatea poziţia în care dormi


În medie, petrecem 25 de ani din viața noastră dormind. Acest lucru este necesar deoarece obținerea odihnei adecvate este vitală pentru bunăstarea noastră generală. Un somn bun are multe avantaje – nu numai că revitalizează corpul, ci optimizează creierul.
Cu toții ne dăm seama că timpul este foarte prețios, deci este foarte important ca timpul petrecut dormind să fie bine petrecut. Iată o analiză aprofundată a diferitelor poziții de dormit pentru a vă ajuta să alegeți una potrivită pentru dvs.

Poziția soldatului

A dormi pe pate, cu mâinile în lateral, este considerată a fi cea mai bună poziție de dormit. Această poziție este similară cu cea a lui Savasana în yoga. De asemenea, cunoscut ca poziția soldat, se știe că are multe beneficii pentru sănătate.

Pro:

-O poziție perfectă pentru a vă odihni coloana vertebrală, gât și brațe.

-Ajută la îmbunătățirea poziției generale.

-Reduce refluxul de acid.

-Ajută la menținerea sânilor.

-Vindecă insomnia.

-Reduce șansele de dureri de cap.

-Împiedică ridurile faciale

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*