„Dragi bărbați, vă cer un singur lucru – să fiți bărbați!” Fata care a scris aceste cuvinte de aur, merită tot respectul din lume!

Dragi bărbați, aș vrea ca în această viață să vă cer un singur lucru – să fiți bărbați! Uitați de revoltele recente ale feminismului – serviți-le cu o cafea, deschideți-le ușile, apărați-le, încercați să le rezolvați problemele. 

Poate veți înțelege de ce trebuie să faceți toate acestea. Atunci când veniți acasă și totul este atât de confortabil, prosoapele au culori diferite în baie și cina este pregătită – vă place, da? Vă place ca atunci când aveți o zi proastă, femeia de acasă să vă susțină moral și să vă spună că totul va fi bine, da? 

Vă place atunci când ea dă naștere unui copil, care vă va duce numele mai departe, necătând la faptul că ea este cea care suportă cele mai îngrozitoare dureri la naștere.

Fiți mai drăguți ele

Lăsați nervii și mândria voastră și sunați-vă soțiile și spuneți-le cât de mult le iubiți. Faceți acest lucru mai ales după ce vă certați. Nu este frumos să le lăsați să plângă după ce ați trântit ușa și ați plecat de acasă.  Luați-le în brațele voastre și îndepărtații de această durere.

Nu le insultați

O ucideți cu cuvinte. Ea, fiind bună, blândă, reală devine furioasă, crudă și răzbunătoare, pur și simplu pentru că o dată i-ați aruncat cuvinte urâte! Dar momentul cerții a trecut deja. Veți reconcilia mai târziu, numai că ea nu va uita. Și atunci voi, dragi bărbați, vă veți întreba de ce are atât de mult cinism și indiferență. Asta se întâmplă pentru că în inima ei au rămas cicatrici.

Fiți geloși pentru ele, dar în limite

Nu le spuneți că sunt vinovate pentru ceva. Ea va rămâne un sfânt pentru voi. Credeți-mă, dacă vrea să se schimbe, se va schimba, dar nu veți ști. Dar dacă ați acordat atenție, ați făcut-o cu intenție. Cel puțin așa i-ați arătat că sunteți geloși și apreciați și vă e teamă să o pierdeți.

Promiteți 

Ele sunt atât de fericite când aud promisiuni, când visează, speră la ceva foarte bun. Aacest moment este foarte frumos pentru ele… O relație ar trebui doar să trăiască în armonie! Spuneți-le ce credeți acum, în acest minut.

Sursa: eushtiu.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *