Jupiter aduce multe schimbari in destinul zodiilor: Horoscop pana in decembrie 2019

Încă din luna februarie toate zodiile vor simți că primesc vibrații pozitive, vor avea mai multă încredere în forțele lor și mai multă putere de muncă.

Berbec

De-a lungul anului, dragostea îţi va aduce multe satisfacţii şi vei fi sprijinită de persoana iubită în tot ceea ce doreşti să realizezi.

Dacă doreşti să îţi întemeiezi o familie, ar fi bine să te gândeşti la conceperea unui copil încă din luna februarie.

În carieră este foarte important să fii ambițioasă și să urmărești șanse noi la sfârșit de vară.

Oportunitățile vor apărea în august și septembrie, dar trebuie să urmărești un domeniu în care ai deja experiență.

Taur

Zodia ta va avea parte de noutăţi legate de situaţia materială şi de călătorii.

La început de primăvară, astrele te ajută să faci un pas înainte în carieră şi îţi scot în cale câteva oferte de slujbe profitabile.

În lunile mai şi iunie, vei avea suficienţi bani să planifici o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi sau membrii de familie stabiliţi peste hotare.

Cea de a doua jumătate a lunii octombrie poate fi o perioadă tensionată la serviciu şi nu este exclus să apară probleme financiare pe care nu le vei depăşi fără compromisuri.

Gemeni

Te vei bucura de stabilitate în carieră, lucru care se va reflecta şi asupra situaţiei tale materiale.

Mercur, astrul care guvernează zodia ta, va încerca să menţină un echilibru între viaţa personala şi obligaţiile profesionale.

Încearcă să priveşti dincolo de clipa prezentă, dincolo de orgolii şi de ambiţii.

Este bine să nu te grăbeşti să iei decizii categorice, dacă simţi că eşti iubită şi respectată. Nu ezita să îţi urmezi inima, pentru că orice umbră de îndoială va fi dureroasă mai târziu.

Rac

În prima jumătate a noului an, vor fi foarte puține schimbări în viața ta. Ar fi bine să lași lucrurile să evolueze de la sine, mai ales în familie.

Astrele vor fi mai generoase cu tine în plan profesional abia în a doua jumătate a anului viitor.

Și tot în iarna viitoare vei avea mai mari șanse să faci o investiție pentru familie, de care vă veți bucura ani de zile!

Leu

Primele luni din noul an, mai ales februarie și martie, vor fi o perioadă mai dificilă.

În decursul verii şi toamna viitoare vei profita din plin de energia lui Saturn şi vei beneficia de vitalitatea acestui astru pentru a depăși problemele.

În viața de familie, Jupiter reuşeşte să îţi scoată în cale lucrurile mărunte şi frumoase.
Fecioara

După 16 februarie, te poți aștepta la tot felul de noutăți, situații și schimbări din care vei avea uneori și de câștigat.

În ceea ce privește cariera, nu trebuie să îți faci mari speranțe. Ceea ce ai obținut în 2018 rămâne neschimbat și trebuie doar să te implici mai mult pentru a atrage aprecierea șefilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *