PRIMA REACȚIE A LUI CRISTI BORCEA DUPĂ CE A AJUNS DUPĂ GRATII. CE REGRETĂ CEL MAI MULT

Deși este iar în închisoare, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani în Dosarul Retrocedărilor Ilegale de plaje la Constanța, Cristi Borcea se gândește la ziua în care va ieși pe porțile penitenciarului, mai ales că, peste câteva zile, soția lui va naște gemeni. De altfel, potrivit celor mai noi informații în cazul fostului acționar de la Dinamo, avocații lui au primit misiunea să grăbească procedurile prin care va fi stabilită pedeapsa finală pe care el trebuie să o execute, după ultima condamnare primită în dosarul retrocedărilor unor plaje de la malul Mării Negre.

Prima reacție a lui Cristi Borcea după ce a ajuns după gratii

În vârstă de 49 de ani, Cristi Borcea abia așteaptă să meargă la muncă după gratii, pentru că astfel, el va mai câştiga zile de libertate. Pedeapsa finală poate ajunge de la 8 ani şi patru luni până la zece ani şi patru luni. Dar afaceristul poate fi eliberat condiţionat, după ce va executa două treimi de pedeapsa sau chiar trei sferturi. În timpul unor declarații, fostul acționar de la Dinamo a spus: “E greu departe de copii, le simţi lipsa”, titrează stirileprotv.ro

De acum, soarta lui Cristi Borcea se află în mâinile judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti, care trebuie să îi contopească toate pedepsele primite în cele două dosare în care a fost condamnat: cel al transferurilor şi cel al retrocedărilor de plaje. Desigur, după ce îi va fi stabilită pedeapsa rezultantă care poate fi calculată după vechiul său actualul cod penal, dinamovistul poate spera la o nouă eliberare condiţionată.

Apropiaţii contoversatului afacerist au povestit că în noaptea condamnării, el s-a plimbat câteva ore între penitenciarul Rahova, Poliţia Capitalei şi cea a judeţului Ilfov pentru că voia să se predea, însă nu erau emise actele ca să poată fi primit în celulă. Încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, Cristi Borcea ratează naşterea gemenelor sale pe care soţia lui Valentina Pelinel o aşteaptă săptămâna viitoare. Mai mult, el se gândește cum va recunoaşte oficial statutul de tată! Cel mai probabil, va chema la închisoare un notar ca să parafeze declaraţia sau se va bucura de îngăduinţă celor din penitenciar care îl pot duce sub escortă la oficiul de stare civilă.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile.  Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *