DANI OȚIL, UMILIT DE CORNEL DINU! SCANDAL DE AMPLOARE ÎN ROMÂNIA

Fostul mare antrenor a fost dezamăgit de faptul că Marius Niculae – unul din foştii săi elevi – nu l-a invitat la turneul demonstrativ „Trofeul Legendelor Capitalei”, acolo unde au putut fi întâlnite nume mari din istoria cluburilor de fotbal din Bucureşti.


„În ultimii ani, la astfel de întâlniri apar prea mulți practicanți și prea puțini fotbaliști. Și la Dinamo, unde și mai puțini au înțeles adevăratul spirit al acestei grupări fotbalistice în timp. Născută prin acceptarea sacrificiului creștin avut de negustorimea oborului ce i-a dat viață. Spirit ce s-a mai păstrat până de curând prin dăruirea de a câștiga mereu pentru a onora atașamentul nobil al atâtor sute de mii de suporteri. Indiferent de vântul dezbinării naționale ce a pătruns și printre ei”, a declarat Cornel Dinu

Cornel Dinu: ”Caricaturi exhibiționiste”

Dani Oțil este fotbalist amator pasionat, însă Cornel Dinu taie în carne vie.

„Din păcate, promiscuitatea acestor devenite doar exhibiții-șușe s-a reconfirmat parcă ieri. Paradoxal, chiar cu ocazia așa-zisului joc al Centenarului de la Ploiești. Unde au apărut alături de fotbaliștii adevărați ai sfârșitului de secol trecut și caricaturi exhibiționiste: Dani Oțil și un paznic cu alură doar de bucătar de la Parlamentul atât de decadent și el pe scara necrutățoare a istoriei de la noi. Dacă ar fi numai ei…”, a spus Cornel Dinu despre Dani Oţil.

Firește, așteptăm cu mare interes și replica lui Dani Oțil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *