STAREA PSIHICĂ A LUI CRISTI BORCEA ESTE DIN NOU LA PĂMÂNT: “TOTUL SE TERMINĂ PENTRU TINE”

Cristi Borcea a primit o lovitură dură, după ce a fost condamnat din nou la cinci ani de închisoare cu executare. Fostul acționar dinamovist a fost găsit vinovat pentru faptul că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Vestea noii condamnări l-a doborât, din nou,iar starea lui psihică este la pământ, mai ales că soţia lui, Valentina Pelinel, urmează să nască în săptămânile următoare.

Vara trecută, când ieșise din închisoare, făcea declarații șocante și se bucura că reușise să scape de detenție. „Mi-a fost foarte greu să fiu privat de libertate. Vă spun cu mâna pe inimă, a fost o perioadă care sigur va lăsa urme pentru toată viaţa. Îmi doresc să mă recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimănui nu i-aş dori să treacă prin ce am trecut eu, să ajungă de pildă să meargă la toaletă bătând cu sticla de plastic în uşă, să fugă şobolanii! E cumplit! Este un sentiment că totul se termină pentru tine şi coşmarul te urmăreşte la fiecare pas„, spunea Borcea în luna iulie.

În acelaşi interviu, fostul lider al lui Dinamo mărturisea că va merge la psiholog pentru că simte că nu va putea depăşi nişte traume fără ajutor de specialitate. S-a ţinut de cuvânt şi, în ultimele săptămâni, surse din anturajul lui spun că afaceristul revenise, în sfârşit, pe linia de plutire şi nu mai avea coşmaruri.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile.  Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *