Anunț NEAȘTEPTAT la Exatlon!

Problemele de sănătate i-au lăsat pe Faimoși fără unul din cei mai importanți concurenți de la Exatlon.
Ion Oncescu a fost nevoit să abandoneze competiția Exatlon, temporar, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul reality-show-ului sportiv, Cosmin Cernat.

„Ionut Ocescu nu e alaturi de echipa, se afla sub supraveghere medicala si in cateva zile va fi alaturi de echipa sa”, a spus Cosmin Cernat.
Ion Onescu a trecut prin chinuri cumplite la ultima probă la care a participat și a ieșit la iveală faptul că acesta suferă de o boală.


Deși nu este printre preferații colegilor de echipă, Ion Oncescu a devenit un favorit al publicului.

Din păcate pentru fostul campion la skandenberg, acesta a trecut prin momente grele la ultima probă la care a participat și la care echipa Faimoșilor a pierdut. După această înfrângere, Ion a ajuns în casă, unde a ales să sufere în tăcere, sperând că problema se va rezolva de la sine.

După primul meci de sâmbătă, Oncescu părea neliniștit și a stat treaz mult timp. El a strâns din dinți și a tras tare, dar a fost nevoit să spună că nu se simte deloc bine și că are probleme cauzate de pietre la rinichi. Chiar și așa, sportivul nu a vrut să-și îngrijoreze colegii de echipă sau să apeleze la ajutorul unui medic specialișt.
Ion Oncescu a sperat că dacă va bea apă în continuu, va reuși să elimine piatra care i-a ajuns în vezică și care nu l-a lăsat să doarmă în ultimele zile.

sursa: teotrandafir.com

 

10 secrete ale restaurantelor fast-food pe care nu le veţi afla de la personal

Fiecare persoană modernă știe ce este fast-food-ul. Ritmul vieții moderne încurajează oamenii să-și valorifice viteza, simplitatea și gustul saturat.
Iată câteva trucuri folosite de restaurantele de fast-food. Este mai bine să nu se recurgă prea mult la acest tip de hrană.

10.Cel mai bun timp pentru fast-food
Timpul perfect pentru a merge la un fast-food este în timpul așa-numitelor ore “ocupate” (între orele 11:00 și 13:00 și între 18:00 și 20:00). Nu este ușor să obțineți o masă, dar acesta este momentul în care se servesc alimente proaspete.

9.Dacă doriți niște cartofi prăjiți proaspeți, comandaţi fără sare
Cartofii prăjiţi sunt săraţi imediat după ce se prepară un întreg lot, iar personalul va trebui să facă o nouă servire nesărată special pentru dvs.

8. Mirosul din bucătărie face parte din strategia de marketing
recând pe lângă un local de fast-food, este dificil să rezişti mirosului tentant al mâncărurilor delicioase. Acest lucru se întâmplă pentru un motiv. Multe restaurante încearcă să se asigure că mirosul de gătit ajunge la nasul celor din afara. Unele locuri își lasă ușile de la bucătărie deschise în mod intenționat.

Citeste continuarea pe pagina>>2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *