Andreea Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina. „Pe drum înspre medic. Sper să nu mă oprească în seara asta la spital” Citeşte întreaga ştire: Andreea Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina. „Pe drum înspre medic. Sper să nu mă oprească în seara asta la spital”

Andreea Ibacka urmează să devină mămică peste foarte puțin timp. Bebelușul, o fetiță, va fi primul copil al blondei și al doilea al partenerului ei de viață, Cabral. Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka. Miercuri seara, Andreea Ibacka a mers la control la medic. Vedeta le-a mărturisit prietenilor ei de pe Instagram că speră să nu fie oprită la spital.
Citeşte întreaga ştire: Andreea Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina. „Pe drum înspre medic. Sper să nu mă oprească în seara asta la spital”

„Prima veste bună ar fi că ne-am întors acasă după renovare. Mai avem nevoie de 2 zile să terminăm de despachetat și să ne declarăm pregătiți pentru sosirea bebelușei. Acum sunt pe drum înspre medic pentru evaluarea săptămânală, sperând la cele mai bune vești. Sperând, totodată, să nu mă oprească în seara asta la spital. Și, totuși, dacă m-ar opri, bine că m-am spălat pe păr! Dacă o fi cazul, cu restul te descurci, @cabralibacka! ? #almostready #38weekspregnant #pregnancy #9monthspregnant #pregnant #babygirl #baby #love #family ❤️”, a menționat Andreea Ibacka în mediul online. „Ultimele zile 2 in 1 ?”, scria vedeta în urmă cu câteva zle pe rețelele de socializare.
Citeşte întreaga ştire: Andreea Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina. „Pe drum înspre medic. Sper să nu mă oprească în seara asta la spital”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*